Om mig

Sedan många år har jag arbetat som legitimerad psykolog inom olika verksamheter, såsom barn och ungdomspsykiatri, skola, primärvård och i privat psykoterapimottagning. Jag är även legitimerad psykoterapeut med inriktning mot psykodynamisk psykoterapi för vuxna (PDT).

I mitt arbete ser jag till helheten i en människas tillvaro med uppväxt, olika livserfarenheter, relationer och sammanhang, både där och då och här och nu, som viktiga för att förstå de problem som finns pågående i livet nu. För att kunna hitta vägar till en bättre självomsorg och psykisk hälsa tänker jag att vi behöver förstå oss själva som de komplexa varelser vi är och hitta förhållningssätt som gör att vi lyssnar på våra känslor och signaler som ger oss vägledning till vad vi behöver och önskar för att må bättre. Vi människor är sociala flockdjur i grunden och behöver någon form av sammanhang för att må bra. Jag har ganska mycket fokus på anknytning och affekter i mitt arbete.

I psykoterapi arbetar vi tillsammans för att begripliggöra och se dina relationsmönster och identifiera känslor och behov som är viktiga för att du ska kunna göra eventuella förändringar och öka trygghet och livskvalitet.